Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100 Mağazalı Alışveriş Merkezi Geliyor

Tavşanlı 100 dükkandan oluşacak dev bir alışveriş merkezine kavuşacak. Müjdeli haberi veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar alışveriş merkezinin beldeye değer katacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
100 Mağazalı Alışveriş Merkezi Geliyor

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, beldenin ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sunması beklenen büyük bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını açıkladı. Yaklaşık 100 mağazadan oluşacak olan ve açık konsept mimarisi ile dikkat çeken alışveriş merkezi, Tavşanlı'ya hareket getirecek.

"Yenilenen Tavşanlı, Yeniden Tavşanlı" sloganı ile beldeye değer katacak projeleri hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, bu projeyi çok önemsediklerini vurguladı.
Kaçar, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 100 mağazadan oluşacak açık konsept alışveriş merkezi projemize başladık. Bu proje, Tavşanlı'nın ekonomik ve sosyal hayatına büyük katkılar sağlayacak. Modern mimarisi ile beldemize yeni bir soluk getirecek olan merkez halkımıza alışverişte yeni bir deneyim sunacak. Tavşanlı'nın gelişimi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yenilenen Tavşanlı, Yeniden Tavşanlı sloganıyla hareket ediyoruz ve bu proje de bu hedefimizin önemli bir parçası.” dedi.

Tavşanlı'ya Değer Katacak

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, bu tür projelerin beldenin genel gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Tavşanlı'nın ekonomisine ve sosyal yaşamına değer katacak her projeyi büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Alışveriş merkezi projemiz, beldemize yeni bir dinamizm kazandıracak ve halkımız için yeni imkanlar sunacak. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.