Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1.Karanfil Ev Şenliği Start Aldı

Bad Godesberg Parkı’nda açılışı gerçekleştirilen ve 03 Temmuz 2010 Cumartesi Günü’ne kadar sürecek olan 1. Karanfil Evi Şenliği’nde bayanlar hünerlerini tüm Yalovalılar ile paylaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yıl içerisinde yapmış oldukları eserleri burada bayanlar sergiliyor hem de yaptıklarını burada satarak aile ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Açılan standtların yanı sıra düzenlenen çeşitli etkinliklerle Bad Godesberg Parkına gelenler hoş vakitler geçiriyorlar.



“Karanfil Evleri Bayanlarımızın İkinci Adresi Oldu”


1. Karanfil Evi Şenliği açılışını Yalova Yardımcıları Cezmi Türk Göçer ve Beyazıt Tanç ile birlikte gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Karanfil Evlerinin bayanların ikinci adresi olduğu belirterek şunları söyledi: “Mahallelerimizde bulunan Karanfil Evleri’nde binin üzerinde bayanımız, el emeğinden spora kadar bir çok konuda kurslara katılarak el becerilerini geliştirirken, aile ekonomisine katkı sağlayacak düzeyde eğitim de almaktalar. Hem bayanlarımızın yaptıkları ürünleri sergilemek, hem de onları bu yaptıklarını satma konusunda teşvik etmek adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. 5 gün sürecek şenlikte bayanlarımız yapmış olduklarını pazarlarken, bir yandan da burada düzenlenecek etkinliklerle eğlenceli vakit geçirilmesini hedefledik. “
Vali Yardımcıları ile birlikte açılışı gerçekleştiren Başkan Koçal, standtları tek tek dolaşarak bayanlarla sohbet etti.



TSM Konseri Beğeni Topladı

1. Karanfil Evi Şenliği etkinliklerinde sahne alan Yalova Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Konseri beğeni topladı. Yaklaşık 1 saat süren konserde sanatçılar, performanslarıyla büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.