Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor YTSO’yu ziyaret etti

Yalovaspor’un yeni Yönetim Kurulu Başkan Hasan Kızılkaya ve üyeler Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Celal Özel ile sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hasan Kızılkaya, 2. Başkan Yusuf Bıyıklı, Kulüp Müdürü Ayhan Kaş ve Basın Sözcüsü Sinan Çuhadar’ın yer aldığı ziyarette Yalovaspor’un gelişmesi ele alındı.

Yalovaspor yeni yönetimine başarılar dileyen YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel,” Öncelikle Yalovaspor Yeni Yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Kongre sonucu başa gelen Hasan Kızılkaya ve ekibini tebrik ederim. Kötü geçen bir sezonun ardından umut dolu, dinamik ve işini sağlam yapmak isteyen insanların bu koltuğa oturması hepimizi sevindirdi. Türkiye’nin en güzel illerinden biri olmamıza rağmen futbolda nedense çok geri kaldık. Ülke çapında önemli başarılara imza atmış bir tane bile sporcumuz yok. Sadece önemli organizasyonlar yapmak değil, bu organizasyonlarda Yalova’nın adını kürsüde temsil edecek isimlerde yetiştirilmelidir. Amatör kulüplerimizin de ellerini taşın altına koyması, daha kaliteli ve daha ciddi atılımlar yapmaları gerekmektedir. Bu konuda bizlere oda olarak yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde düşen görev ne ise destek olmaya hazırız. Bizleri ziyarete gelen Yeni Yalovaspor Yönetimine 2010–2011 sezonunda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hasan Kızılkaya, ise YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’in verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.