Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor Namağlup Şampiyon

Önüne profesyonel lig hedefini koyan Yalovaspor ilk hedefine ulaşarak Yalova Süper Amatör Lig’de namağlup şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalovaspor Namağlup Şampiyon

Yalovaspor şampiyonluğunu binlerce taraftarın katılımı ile gerçekleşen kortejde kutlarken Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da takımı yalnız bırakmayarak bu coşkuya eşlik etti.

Yalova Belediyesi bünyesine girdikten sonra önüne yeniden profesyonel lige çıkma hedefini koyan Yalovaspor, bir süre önce düştüğü Süper Amatör Lig’den hiç yenilgi almadan şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı garantiledi. Şampiyonluğunu binlerce taraftarın katıldığı bir kortejle kutlayan Yalovaspor Yalova Belediyesi’nin aracı ile şehir turu yaparak vatandaşları selamladı. Bu coşkulu anda takımı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yalnız bırakmadı. Tutuk, takımla otobüste tur attı.

Hedeflerinin 1 sene içerisinde Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Şükürler olsun bu anlamdaki ilk hedefe planladığımız sürede ulaştık. Önümüzdeki yıl takım Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Buradan da 1 yılda şampiyon olarak çıkmayı planlıyoruz. En kötü ihtimalle 2 yılda çıkarız ve Yalovaspor yeniden layık olduğu profesyonel lig de yerini alır. Biz olduğumuz sürece de takım bir daha oradan düşmez” dedi.

Taraftarlar takımı slogan ve tezahüratları ile desteklerken coşku seli saatlerce Yalova sokaklarında devam etti. Vatandaşlar da Yalovaspor’u alkışlarıyla kutladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.