Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor İçin Şans “Karaalioğlu”

Yalovaspor kulübü başkanı Nusret Karaalioğlu Orhangazi Gençlerbirliği maçı öncesi yapılan antrenmanı izlerken son derece düşünceli olarak objektiflerimize takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovaspor'un herkesin oy birliği ve ısrarıyla gelip başkanlığı yeniden seve seve kabul eden ve tüm olumsuz koşullara rağmen bu görevi alan Nusret Karaalioğlu'nun, Yalovaspor'un Orhangazi Gençlerbirliği maçının antrenmanını izlerken göstermiş olduğu düşünceli hali Karaalioğlu'nun Yalovaspor'un ne kadar üstünde durduğunun en büyük göstergesi.

Geçtiğimiz yıl başkan olmamasına rağmen herkesten daha çok maddi ve manevi destek verenlerin en başında gelen ve yeniden başkanlığı sağlık sorunları olmasına rağmen kabul eden Nusret Karaalioğlu,Yalovaspor'un başarısı için varını yoğunu ortaya koyuyor. Yalovaspor'da şimdilik gözle görülen başta maddi desteği sadece Nusret Karaalioğlu'nun vermiş olduğunu düşündüğümüzde şu anda iyi yolda olan takımımıza diğer şahıs ve kurumlarında Yalovaspor için maddi desteklerini göstermesini temenni ediyoruz.



Maç Saati Değişti

Öte yandan Yalovaspor'un daha önce 16:00'da oynayacağı tahmin edilen Orhangazi Gençlerbirliği maçı TFF tarafından 15:00'a alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.