Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovaspor’da Mütevazı Sezon Açılışı

3. ligde mücadele veren Yalovaspor’da 2008/2009 sezonunun açılışını mütevazi bir şekilde gerçekleştirdi. Yalova Atatürk Stadı’nda düzenlenen açılışta kurban kesilerek yeni sezonun hayırlı geçmesi için dualar okundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovaspor sezon açılışına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, Yalova Belediye Eski Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Yakup Koçal ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta Yalovaspor Başkanı Nusret Karaalioğlu yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Karaalioğlu, “Taraftarlar takımı centilmence desteklesinler maça girerken alacakları biletlerle bu takıma azda olsa maddii destekde bulunsunlar. Kavgasız küfürsüz Play Fair çerçevesinde bir sezon diliyorum. Yeni seszon inşallah Yalovaspor için hayırlı olur yensekde yenilsekde taraftarlarımız bu takıma sahip çıksın”dedi.

Ardından da kurban kesilen açılışta futbolcular alınları ve kramponlarına kurbanın kanını sürerek antrenmana çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalovaspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, tek hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu dile getirerek, “İyi bir takım kurduk. İlk maçımızı Üsküdar Anadolu ile oynayacağız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.



İnce’den Futbol Şov

Antrenman öncesi sahaya inerek Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu’na başarılar dileyen CHP Yalova Milletvekilli Muharrem İnce penaltı atışı kullandı. 4 penaltıdan ancak birini ağlarla buluşturan İnce, siyasetteki başarısını sahada gösteremedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.