Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Seydanur, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Ediyor

8-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploieşti kentinde gerçekleştirilecek olan Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek milli takımda Yalovalı Seydanur Utuş da yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalovalı Seydanur, Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Ediyor

Yalovalı sporcu Seydanur Utuş, 8-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Ploieşti kentinde gerçekleştirilecek olan Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek milli takımda yer alıyor. Antrenman atışları ile başlayacak olan şampiyonada, Seydanur şampiyonluk adaylarından biri olduğunu gösterdi.

Avrupa Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyon, yarın malzeme kontrolü ve resmi antrenman atışlarıyla başlayacak. Şampiyonada, 21 ve 18 yaş altı kategorilerinde toplam 21 sporcu Türkiye'yi temsil edecek. Organizasyon, 13 Temmuz'da sona erecek.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Seydanur Utuş’a şampiyonada başarılar diledi. Kılıç, "Romanya'nın Ploieşti kentinde 8-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası'nda U21 makaralı yay kadınlarda Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcumuz Seydanur Utuş ve okçuluk antrenörümüz Efrahim Canfes ülkemizi temsil edeceklerdir. Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.