Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Bilardocular Çuhada Hünerlerini Sergiledi

Türkiye Bilardo Federasyonu Yalova İl Temsilciği tarafından organize edilen “Yalova 2023 Üç Bant Bilardo Turnuvası” 2. Etabı 9-15 Eylül tarihleri arasında Klass Bilardo Salonunda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalovalı Bilardocular Çuhada Hünerlerini Sergiledi

Nefes kesen müsabakalarda ilimizin 63 seçkin bilardocusu ter dökerken, birbirinden güzel ve heyecanlı maçlara Yalovalılar büyük ilgi gösterdi. Favori sporcuların ağırlıklı olarak maçları kazandığı görülürken, bazı müsabakalarda ki sürprizler alkış topladı.

Üçlü gruplar halinde eleme sistemi ile gerçekleştirilen turnuvanın çeyrek finalinde Cihan İnci rakibi Yunus Aravi’yi, Uğur Murat Özdemir rakibi Hüseyin Ulubay’ı, Hakan Adıgüzel rakibi Mehmet Has’ı, Mustafa Saraç’ta eşleştiği Ufuk Görtay’ı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Bu yıl ki organizasyonun sürpriz sporcusu Murat Özdemir şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Mustafa Saraç’ı eleyerek dikkat çekti. Yarı finalin diğer ayağında Cihan İnci’de rakibi Hakan Adıgüzel’i yenip finale adını yazdırdı. Final müsabakası ise nefes kesti rakibine üstünlük sağlayan Cihan İnci şampiyon oldu.

Yalova 2023 Üç Bant Bilardo Turnuvası’nın 2.etap maçlarının ardından Cihan İnci birinci olurken, Uğur Murat Özdemir ikinci, Mustafa Saraç üçüncü, Hakan Adıgüzel dördüncü, Ufuk Görtay beşinci, Mehmet Has altıncı, Hüseyin Ulubay yedinci ve Yunus Aravi’de sekizinci oldu.

Yalova Bilardo İl Temsilcisi Ramazan Doğru,” Turnuvamız çok güzel, kaliteli ve centilmence geçti. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım sonsuz ve desteklerimiz onlarla birlikte olacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.