Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova FB Derneği Kulübün Geleneksel İftar Yemeğine Katıldı

Fenerbahçe Spor Kulübünün her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı loca katındaki VIP restaurantta yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova FB derneği adına Başkan Nedim Güven ve Erdinç Uysal, Murat Göktürk ve Bülent Arıcı katıldı. 100 davetlinin katıldığı yemeğe Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, futbolcular Gökçek Vederson, Can Arat, Bayan Basketbol Takımı antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, takım kaptanı Nalan Ramazanoğlu ile Fenerbahçe Kart sahibi taraftarlar da katıldı.

Fenerbahçeli olmanın ve Fenerbahçe taraftar kart sahibi olmanın avantajını bugün bir kez daha yaşadık diyen Yalova Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Güven “Yemekten önce kulübümüz yönetici ve sorumlularıyla yaptığımız görüşmelerde taraftar kart kombine fenerium alışverişi ve diğer aktivitelerde önde giden başarılı dernekler arasında yer aldığımızı çalışmalarımızın bu şekilde sürmesini umut ettiklerini ifade ettiler. Daha sonra stadımızı gezdik ve Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer sporcularımızla çok güzel bir iftar akşamı geçirdik.Kulübümüz yönetici ve sorumlularının Yalova Fenerbahçeliler Derneği üyesi olarak bizlere yakın ilgi ve alaka göstermeleri bizleri çok memnun etti. Başta Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere diğer yönetici ve sorumlulara böyle bir geceyi organize ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.