Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

U-16 Türkiye Şampiyonası’nda Maçlarını Bursa’da Oynayacak

Yalova Amatör Ligi’nde 2009-2010 futbol sezonunda U-16 kategorisinde şampiyon olan Yalovaspor takımı U-16 Türkiye Şampiyonası’nda maçlarını oynayacağı tarih ve grubu belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2009-2010 sezonu U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 17-20 Haziran 2010 tarihleri arasında oynanacak Yalova Amatör Ligi U-16 kategorisinde şampiyon olan Yalovaspor U-16 takımı maçları 17-20 Haziran 2010 tarihleri arasında Bursa’da oynayacak.
Yalovaspor’un grubunda kendisi ile birlikte 6 takım bulunmakta. 2 tane İstanbul takımı, 2 tane İzmir takımı, 1 tane Kütahya takımı, birde kendi yer almakta. Grubunda bulunan il takımlarının isimleri ise İler ki günlerde belli olacak. Türkiye Şampiyonası’nda gruplar belli olduktan sonra açıklamada bulunan Yalovaspor U-16 takımı antrenörü Murat İskemleci yaptığı açıklamasında; “Türkiye Şampiyonası’ndaki grupların erkenden belli olması bizim açımızdan iyi oldu. Çünkü henüz ligler biteli bir hafta oldu. Maçlarımızın Bursa’da oluşu bizim için iyi oldu. Tabi ki grubumuzda bulunan 2 İzmir, 2 İstanbul, 1 Kütahya takımları kolay takımlar değil, onlarda illerinde şampiyon olup gelen takımlar. Kendimizi Bursa’da ispatlamanın zamanı geldi. Türkiye Şampiyonası güçlü takımlardan oluşan bir lig. Onun için Yalova’da şampiyon olmak önemli olsa da Bursa’da başarılı olmak daha önemli. Futbolcularımızın kendilerini göstereceği en iyi vitrin Türkiye Şampiyonası onlar için bir fırsat. Türkiye Şampiyonası’nda tek hedefimiz 1. Kademe müsabakalarında iyi oynayıp bir üst tura çıkarak Yalova’yı ve Yalovaspor’u en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.