Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tek Yalovaspor Sitesi

Yalovaspor'a ait olan ve içinde birbirinden farklı konuları barındıran www.yalovasporforum.com adlı site her geçen gün daha da büyüyerek beğeni topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçtiğimiz günlerde 1.yılını kutlayan ve üye sayısı her geçen gün artan www.yalovasporforum.com adlı sitede Yalovaspor'a ait istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz.Taraftarların görüşlerini açıkça dile getirdiği ve Yalovaspor'un iç ve dış sahada ki hiç bir yerde bulamayacağınız fotoğraflarının yayınlandığı siteye misafir taraftarlarda yoğun ilgi gösteriyor.

www.yalovasporforum.com'un her geçen gün büyüdüğünü belirten site yetkilileri, “Sitemiz geçtiğimiz günlerde 1 yaşını doldurdu ve bu süre içinde çok aşama kaydederek istediği yere geldi diyebiliriz. Ama bu başarı bizim için yeterli değildir. Sitemiz taraftar forumları arasında parmakla gösterilebilecek forumlar arasında yer alıyor. www.yalovasporforum.com'un en büyük özelliği ise sadece Yalovaspor'u değil birçok taraftar grubunu ve özellikle grubumuzda bulunan diğer takımların bilgilerini aktarmaya yardımcı oluyor. Bununla birlikte sitede hiç bir yerde bulamayacağınız resimler ve haberler yer almaktadır. Sadece Yalovaspor'u değil içinde mizah-haber ve değişik konularında bulunduğu sitemize sadece 1 dakikada üye olup sizlerde faydalanabilirsiniz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.