Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taxi Gençlik'ten Tam Destek

Yalovaspor'un taraftar topluluğu Taxi Gençlik geçtiğimiz günlerde sezon öncesi bir değerlendirme toplantısı yaparak Yalovaspor'a tam destek vereceklerini söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçtiğimiz yıl taraflı tarafsız herkes tarafından takdir toplayan ve yapmış oldukları tezahüratlarla büyük alkış alan Taxi Gençlik taraftar topluluğu, sezonun ilk maçı olan Yalovaspor- Anadolu Üsküdar müsabakası için tüm taraftarları tribüne çağırdı. Geçtiğimiz yıl küfürsüz bir tribün örneği sergileyen ve bu yıl daha farklı olacaklarının altını çizen Taxi Gençlik, “Bu şehrin tek profesyonel takımı olan Yalovaspor'a herkes sahip çıksın” dediler.

Sözlerine şöyle devam Taxi Gençlik üyeleri, “Zor koşullar arasında ligde tutunmak için canla başla çalışan yönetim kurulumuza biz dahil herkesin sahip çıkması gerekir. Herkes artık elini taşın altına soksun ve bu takıma sahip çıksın. Yalovaspor bu şehrin bir markasıdır bunu görmezden gelenleri bizler şiddetle kınıyoruz. Herkes 3-5 demeden parasını vererek maçlara gelsin. Bu takımın şu durumda bile 3 kuruşa ihtiyacı vardır” dediler.

Kendilerine destek olanları onurlandıracaklarını da belirten Taxi Gençlik üyeleri, “Bizlere desteklerini esirgemeyen esnafımıza, abilerimize çok teşekkür ederiz. Yeri ve zamanı geldiğinde bu kişileri teker teker açıklayıp onlara teşekkür edeceğiz. Ayrıca bu hafta oynayacağımız müsabakada herkesi tribünlere bekliyor ve bizlerin yapacağı tribün şovuna davet ediyoruz” dediler.



Taxi Lise'de Tribün'de

Geçtiğimiz yıl kurulan ve sayıları her geçen gün büyüyen Taxi Lise'de bu yıl Taxi Gençliğin içinde yerini alacak. Bu yıla çok iyi hazırlandıklarını ve atkı yaptırarak görsel şovların içinde olacaklarını söyleyen Taxi Lise üyeleri herkesi bu hafta sonu Saat: 14.30'da Cevdet Aydın parkına beklediklerini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.