Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Salonu Mart Ayında Bakıma Alınıyor

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete Atatürk Spor Salonunun çatısının ihalesinin Şubat ayında gerçekleşeceğini söyledi. Mete Salonu Mart ayından bakıma alacaklarının da altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Spor Salonu Mart Ayında Bakıma Alınıyor

13 yıldır Yalova'da spora hizmet eden Atatürk Spor Salonu nihayet bakıma alınıyor. deprem güçlendirmesi dahi yapılmamış olan salonun bakım ihalesi 2013 yılının Şubat ayında yapılacak. Deprem güçlendirmesi yapılacak olan salonun zemini, çatısı yenilenirken dış yapı mantolaması da gerçekleştirilecek. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, "Bu salon yıllardır Yalova'da spora hizmet ediyor. Artık bakıma ihtiyacı var. İhalenin gerçekleşmesinin ardından Mart ayında bakıma alınacak olan salonun bakımının 3 ay gibi bir sürede tamamlanmasını hedefliyoruz. Depremi yaşamış bu salonda deprem güçlendirmesi dahi yapılmamış. Öncelikle onu yapacağız. Ardından soyunma odalarından tutunda çatısına kadar sil baştan elden geçecek ve bu ile yakışır bir hale getirilecek" dedi.



"Su Sporlarında Patlama Bekliyoruz"

Yeni sor salonunun da hızla devam ettiğini yüzme havuzu ihalesinin ise yapıldığını dile getiren Mete, "İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Bu havuz tamamlandığında ilimizde su sporları yapanların sayısında patlama yaşanmasını bekliyoruz. Şu anda 2 bin 500 kişi yaz okullarından faydalanmış. Bu rakam Türkiye ortalamasının üzerinde. Havuz devreye girdiğinde yüzme ve diğer su sporları ile bu rakamında çok yukarılara çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum" diye konuştu.



"Çınarcık ve Altınova Spor Salonları Devreye Girecek"

Sadece İl merkezinde değil ilçelerde de spor salonlarının devreye girmesi için yoğun bir çaba harcanıyor. Çınarcık Spor Salonu hızla devam ediyor. 3 ay içerisinde bu salonun devreye girmesini bekliyoruz. Bu ilçemizde spor alanında ciddi bir gelişme yaşanacak.

Yine Altınova Spor Salonunun yapılması için çalışmalar sürüyor. Zemin etütleri sürüyor. Zemin etütlerinin bitmesi ile birlikte salonu ihaleye çıkacağız. 2013 yılında bu salonun yapımına da başlanmasını hedefliyoruz. Kadıköy beldesindeki sahadaki hakem ve soyunma odalarını da yenileyeceğiz. Tahmini olarak bu yenileme işlemine de 140 bin TL harcanacak. 2. yarıda bu sahaya da maç vermeye baç vermeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.