Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor Süper Ligde

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 33. haftasında evinde Finalspor'u 74-65 mağlup eden Semt77 Yalovaspor, normal sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Semt77 Yalovaspor Süper Ligde

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 18-17 geride bitiren Semt77 Yalovaspor, devre arasına 41-39'luk avantajla girdi. Üçüncü periyotta 56-52'lik üstünlüğü elinde tutan yeşil-kırmızılılar, müsabakadan 74-65 galip ayrıldı. Spor salonunda yer bulamayan binlerce Yalovalı ise karşılaşmayı Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekrandan izlediler.

Bu sonuçla en yakın takipçisi Sigortam.net ile arasında 1 galibiyet fark olan ve ikili averajda da rakibinin önünde bulunan Yalova temsilcisi, ligin bitimine bir hafta kala normal sezon şampiyonluğunu elde ederek iki yıl aranın ardından tekrar Süper Lig'e adını yazdırdı. Maçın ardından saha içinde şampiyonluk kutlaması yapıldı. Yeşil-kırmızılılar, taraftarların da sahaya girmesiyle sevinç yumağı oluşturdu.

Maçın Öne Çıkanları

Semt77 Yalovaspor: Brandon Walters 24 sayı, 20 ribaund, 3 asist, Andrew Harrison 10 sayı (0/5 üçlük), 6 ribaund, Kadir Bayram 12 sayı, 5 asist

Finalspor: Mustafa Baştürk 12 sayı, 4 asist, İlker Tunalı 14 sayı (4/5 üçlük), 8 ribaund

Coşku Sokaklara Taştı

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nun soyunma odasından üstü açık otobüse binerek Yalovalıların coşkusuna ortak olan Semt77 Yalovaspor Basketbol takımı oyuncuları Yalovalıları otobüsün üstünden selamladılar. Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ve oyunculara sevgi gösterisinde bulunan Yalovalılar, uzun süre Cumhuriyet Meydanı'nda kutlamalar yaptılar.

Yalovalıların arasına girerek birlikte oyun oynayan Semt77 Yalovaspor Basketbol takımı oyuncuları yoğun ilgi görürken, kutlamalar Havai Fişek gösterileri ile devam ederken, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yaptığı konuşmada Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna ve oyuncuları tebrik ederek kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.