Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liderlik Savaşı

Yalovaspor yarın oynayacağı ligin diğer Yeşil-Kırmızılı temsilcisi Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı hazırlıklarla tamamlayarak bugün maçın oynanacağı Lüleburgaz’a hareket etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bu maçta Yalovaspor alacağı galibiyetle en yakın rakibine 4 puan fark atarak puanını 23'e çıkararak. Yarın saat 14:00'da Lüleburgaz 8 Kasım stadyumunda oynanacak olan Lüleburgaz-Yalovaspor müsabakasını İzmir bölgesinden Murat Saraç, Sezgin Çınar, İbrahim Bozbey hakem üçlüsü yönetecek. Yarın oynanacak maç öncesinde Yalovaspor'da sakat futbolcuların iyileşmesi ve cezalı olmaması teknik heyeti sevindirirken, futbolcularımızın son antrenmanda hırslı olmaları ve antrenmanın kıran kırana geçmesi takımda forma savaşını da artırdı. Bu maçın önemini bildiklerini belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, “Bu maçın önemini çok iyi biliyoruz, rakibimizin durumu da ortada. Ama bizim takımımız bu maçı kazanabilecek kapasiteye sahip. İlk yarının son maçında galip gelerek daha avantajlı duruma geçmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle 3 puan alacak olan taraf biz olacağız” dedi.



Sabah 07:00'da Cevdet Aydın Parkında

Öte yandan Yalovaspor taraftar grubu Taxi Gençlik bu maça 2 otobüs kalkacağını belirterek müsabakaya gelmek isteyen Yalovaspor taraftarlarının yarın sabah en geç 07.00’da Gazipaşa caddesinde bulunan Cevdet Aydın Parkı'nda olmaya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.