Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef Galibiyet

Yalovaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Lüleburgazspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüğü hazırlıklarla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

3.lig 1. grupta 20 puanla namağlup liderliğini sürdüren ekibimiz pazar günü deplasmanda karşılaşacağı renktaş takımı ve aynı zamanda Yalovaspor'lu ve Lüleburgazlı futbolseverler tarafından kardeş olarak tabir edilen Lüleburgazspor'la zorlu bir mücadeleye çıkacak. Her iki takımın iddialı olduğu grupta Yalovaspor'da parola 3 puan olarak belirlendi. Zorlu bir deplasmana gideceklerini belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, “Yalovaspor'un tüm maçları final havasında geçiyor ve bu maçta öyle geçecek. Hazırlıklarımızı neşeli bir şekilde devam ediyoruz ve futbolcularımın istekli oluşu beni memnun ediyor. Biz hesaplarımızı 3 puan üzerine yaptık ve bu maçtan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Yalovaspor takımı bunu başaracak güçtedir. Rakibimizde bizim gibi zirveye oynayan bir ekip bunu da unutmuş degiliz. Rakibimizi yenip ilk yarıyı inşallah lider kapatacağız” dedi.

Öte yandan Yalovaspor taraftar grubu Taxi Gençlik, hafta sonu oynanacak olan Lüleburgaz maçına 2 otobüs kalkacağını belirterek, otobüslerin kalkış saatinin netleşmediğini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.