Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazırlıklar Sürüyor

Yalovaspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı ligin güçlü ve başarılı ekiplerinden Tepecik Belediyespor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yıldırım Bosna'yı 4 golle deviren ve ligde iddialı bir takım olduğunu gösteren ekibimiz geçtiğimiz gün Termal'de hazırlıklarını sürdürdü. Termal'de kros çalışması yaparak güç depolayan ekimizde parola galibiyet üzerine kuruldu.

Yalova Atatürk stadında Pazar günü saat: 16:00'da Tepecik Belediyespor'u ağırlayacak olan Yalovaspor'da futbolcuların morallerinin üst seviyede olduğu ve hırsla çalışmaları dikkat çekti. Kendi sahalarında taraftarı önünde ilk galibiyeti armağan edeceklerini belirten Yalovaspor kaptanı Ozan Yörükçü, “Öncelikle bize inanan taraftarımız için elimizden geleni yapacağız ve onlara kendi sahamızda ilk galibiyeti armağan edeceğiz. Geçtiğimiz hafta Yıldırım Bosna deplasmanında alınan galibiyetle takımımıza güven geldi. Bu galibiyet serisine bol golle başladık ve bunun devamını getireceğiz. Seyircimizi hafta sonu oynayacağımız Tepecik Belediyespor maçına bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.