Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Avcı Gaziosmanpaşaspor’da

Yalovaspor’da 3 yıldır top koşturan libero mevkiinde oynayan Gökhan Avcı 3. lig ekiplerinden İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor ile anlaştı. Gökhan Avcı’nın yanı sıra kaleci Zekeriya Topayan’da Bursa temsilcisi Nilüferspor ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovaspor’da yaprak dökümü devam ederken maddi sıkıntılardan dolayı ağır ilerleyen transfer görüşmelerinde umduğunu bulamayan Yalovaspor’da futbolcular teker teker kulüpten ayrılıyor.

Gaziosmanpaşaspor ile anlaştığını dile getiren Gökhan Avcı, Yalovaspor tarafından kendisine teklif edilen transfer ücretini az olduğunu dile getirerek geri çevirdiğini ve İstanbul temsilcisiyle 2 yıllık anlaştığını söyledi.

Ferit Erişçi’de yaptığı açıklamada 2.lig ve Bank Asya 1.liginden kendisine teklifler geldiğini ve kendisine en uygun teklifi yapan takımla anlaşacağını söyledi. Öte yandan başarılı forvet oyuncularımızdan olan Haluk Zeybek Mersin İdmanyurdu, Altay, Alanyaspor ve Sarıyerspor ile görüştüğünü bu ekiplerden biriyle anlaşma sağlayacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.