Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girgin Bakan Bak’ı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Vekili Koray Girgin’i makamında kabul etti. Girgin, Bakan Bak’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Girgin Bakan Bak’ı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Vekili Koray Girgin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a federasyonun yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar, projeler ve organizasyonlar hakkında bilgi verdi. Girgin, federasyonun vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi branşlarında Türkiye’nin ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil edilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti. Girgin, ayrıca federasyonun sporcu sağlığı, sporcu lisansı, antrenör eğitimi, hakem gelişimi, spor salonu denetimi, spor malzemesi standartları gibi konularda da önemli adımlar attığını ifade etti.

Bakan Bak ise, Girgin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, federasyonun faaliyetlerini yakından takip ettiklerini söyledi. Bakan Bak, vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi branşlarının ülkemizde giderek yaygınlaştığını ve popülerleştiğini belirterek, bu branşlarda yetişen sporcuların ülkemizi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil ettiklerini vurguladı. Bakan Bak, federasyonun yaptığı ve yapacağı çalışmaları desteklediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.