Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyespordan Büyük Başarı

Kocaeli ilinde gerçekleştirilen İller Arası Karate Ligi Finalleri'nde tatamiye çıkan Çınarcık Belediyespor Karate Takımı bireysel ve genel klasmanda toplamda 8 madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çınarcık Belediyespordan Büyük Başarı

Kocaeli'nde 25 il, 85 kulüp ve 1566 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen İller Arası Karate Ligi Finalleri'nde Çınarcık Belediyespor Karate Takımı büyük bir başarı elde etti. Takım sporcuları, bireysel kategorilerde 1 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanırken, genel klasmanda ise 1 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da finallerde sergiledikleri başarıdan dolayı Mustafa Canan Taş hocayı ve tüm sporcuları tebrik etti. Kurt, sporcuların bu başarısının Çınarcık'ı gururlandırdığını ve ilçenin adını ulusal alanda duyurmada önemli bir rol oynadığını söyledi.

Takımın tam bir motivasyonla finallere hazırlandığını be sonrasında da başarının geldiğini ifade eden Çınarcık Belediyespor Karate Takımı antrenörü Mustafa Canan Taş, kendilerine desteklerinden dolayı da Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde önemli şampiyonaların bulunduğunu da ifade eden Çınarcık Belediyespor Karate Takımı antrenörü Mustafa Canan Taş takımın zaman kaybetmeden çalışmalara devam edeceğini ve bu şampiyonalardan da başarı ile dönmek adına gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.