Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, Elit Lig Turnuvası’nın Şampiyonu Oldu

Termal ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Elit Lig” Turnuvası’nda Bursaspor, şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Bursaspor, Elit Lig Turnuvası’nın Şampiyonu Oldu

12 takımın altyapı oyuncularının mücadele ettiği turnuvada 2’nciliği Altayspor, 3’ncülüğü ise Başakşehir kazandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar verdi.

Termal’de 30 Ağustos’ta gerçekleştirilen “Elit Lig” Turnuvası, Türk futbolunun geleceği olan genç yetenekleri bir araya getirdi. Turnuvaya; İstanbul Başakşehir, Altınordu, Altay, Bursaspor, Darıca Bayramoğlu Spor, Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, Yalova Bahçelievler Spor Kulübü, Karamürsel İdmanyurdu, Bursa Kültürspor, Kafkas Spor, Eskişehir Demirspor ve Gölcük Karadenizspor’un altyapı oyuncuları katıldı. Oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvada geleceğin yıldız oyuncuları boy gösterdi.

Turnuvanın şampiyonu ise Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlılar, final maçında Altayspor’u mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Üçüncülüğü ise Başakşehir elde etti. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar takdim etti. Acar, turnuvanın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışan çekişmeli mücadelelere sahne olduğunu söyledi. Termal’in Türk Futbolunun geleceği olan altyapı sporcularının katıldığı böylesi önemli bir turnuvaya evsahipliği yapmasından duyduğu mutluluğu da ifade eden Acar, “Bu turnuvada gösterdikleri performansla bizleri gururlandıran tüm takım ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Onlar Türk futbolunun yarınları için umut veriyor. Biz de Termal Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.