Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyespor Bisiklet Takımı Yine Kürsüde

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Takımı Isparta’da bu yıl 11.si yapılan Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen ve 3 gün süren yarışlara katılarak 2. oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Toplamda 255 km yarışan sporcularımız 8 saniye farkla 1.liği kaptırırken Türkiye genel klasmanındaki 1.liğini korudu.

Olumsuz parkur ve hava şarlarına rağmen başarılı bir sonuç elde eden Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Takımı aldığı sonuçla kentimizin gurur kaynağı oldu. Sporcularımızın başarılı bir yarış çıkarttığının altını çizen Bisiklet Takım Antrenörü ve Kaptanı Bahadır Düner “Zafer Yalın, Adem Koçay, Hakan Şenöz, Yasin Kaya, Metin Bektaş, Kerim Babacan, Miniklerde Yavuz Söylemez ve Kadir Yıldırım’dan oluşan takımımız Milli sporcuların yarıştığı, zorlu etapların yer aldığı 3 gün süren bir yarışı 2.lik kupası ile tamamladı. 2. gün yapılan yarışlarda bitişe 50 m kala arkadaşımız dik ve taşlı parkurda düşmesine rağmen farkı 8 sn olarak koruduk. Ancak son gün 40 dereceyi bulan sıcaklıkta yapılan yarışlarda zaman farkı kapanmayınca şampiyonayı 2.likle tamamladık. Ekim ayında yapılacak sezonun son yarışına elde ettiğimiz 2.likle lider olarak girdik. Son yarışta yerimizi koruduğumuz takdirde açılış kupasını ilimize getirdiğimiz gibi sezonun son kupasını da kentimize getireceğiz” dedi.



‘Bisikletçilerimizle Gurur Duyuyoruz’

Tenis kortlarının açılışı konuşmasını gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal törene katılan Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Takımı Antrenörü Bahadır Düner’e Isparta’da elde edilen başarıdan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Tıpkı masa tenisi ve bisiklette olduğu gibi teniste de başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum diyerek sözlerine başlayan Başkan Koçal; “Yaklaşık 3 ay önce gerçekleştirilen bisiklet ligi sezon açılış kupasında takım halinde birinciliği elde ederek sezonun ilk kupasını kazandık. Yıllardır adımızın dahi olmadığı bir lige ilk başlangıçta bu başarıyı elde ederek başladık. Bu başarı 5.likte olsa biz yine sevinecektik. Ancak bizlere söz veren değerli hocalarımız bu başarıyı elde etmeyi başardılar. Tabi ilk başarı birincilik olunca beklentilerimiz artık hep yüksek. Geçtiğimiz günlerde Isparta’da gerçekleştirilen şampiyonada ise takımımız maalesef 8 saniye ile ikinci oldu. Maalesef diyorum çünkü biz birinciliğe alıştık. Yoktan var edilen bir branşta 1. olmak tabi ki gurur verici ancak bu özveriyi gösteren ve kentimizin adını kürsüye taşıyan ve tüm yurda duyuran değerli hocamıza ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Koçal konuşmasının ardından Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Takımı Antrenörü Bahadır Düner’e çiçek vererek teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.