Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan Masa Tenisi Şampiyonasında 3. Olduk

Yalovalı iki sporcunun yer aldığı Yıldız Erkek Milli Takımımız, 24-27 Haziran 2010 tarihlerinde Slatina / Romanya'da yapılan Yıldızlar Gençler Balkan Şampiyonası’nda takım halinde Balkan 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Hüseyin Durmaz (Yalova Belediyespor), Özgün Öztürk (Yalova Belediyespor), Miraç Kahraman (Malatya Belediyespor), Ahmet Gökdemir’den (Ankara Tarımspor) oluşan Milli Takımımız, elde ettiği başarı ile göğsümüzü kabarttı. Grupta; Bulgaristan'ı 3-1 ve Makedonya'yı 3-0'lık skorlarla geçen raketlerimiz Sırbistan'a oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda 3-1 yenildi ve gruptan 2. olarak üst tura çıktı. Daha sonra Romanya'ya da 3-1 mağlup olan raketlerimiz, 3.lük 4.lük maçında Bosna Hersek'i 3-0 yenerek Balkan 3.sü oldular.

Çiftler maçlarında Yalovalı sporcularımız Ögün Öztürk ve Hüseyin Durmaz takım halinde gösterilen başarıyı tekrarlayarak Balkan 3.sü oldular. Ferdi maçlarda da kürsüdeki yerimizi koruyan sporcumuz Hüseyin Durmaz üstün bir performans göstererek yarı finale kadar yükseldi. Yarı final maçında Romanyalı sporcu ile oynadığı ve çok çekişmeli geçen maçı 4-2 kaybeden Hüseyin Balkan 3.sü olarak şampiyonayı tamamladı.



Başkan Koçal: “Birkez Daha Gurur Duyduk”

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, sporcularımız Milli Takım’da sergiledikleri performansla bizleri birkez daha gururlandırdılar diyerek “Milli Takımımızda yer alan iki sporcularımız göstermiş oldukları performansla takımımızın elde ettiği başarıya büyük katkı sağlamışlardır. Genç raketlerimizin sergilemiş oldukları performans onlara güvenen bizleri oldukça mutlu etti. Takım olarak elde edilen başarının yanı sıra çift erkeklerde ve ferdi maçlarda sporcularımız yakalanan başarının bir tesadüf olmadığını herkese kanıtladılar. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirerek onların daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak adına tesisleşme yolunda ilerliyoruz. Hedefimiz masa tenisi sporuna hizmet edecek olan tesisimizi 18 Temmuz 2010’da hizmete açmak. Sporcularımızın elde etmiş oldukları başarılar bizlere doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Bu bir başlangıç inşallah yakın bir zamanda sprocularımızı birincilik kürsüsünde göreceğiz. Hocamızı da başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.