Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Koleji, Semt77 Yalova’yı Rahat Geçti

Bahçeşehir Koleji, ING Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde karşılaştığı rakibi Semt77 Yalovaspor’u 102-79 mağlup ederek bu sezonki 8. galibiyetini almış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2021 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Bahçeşehir Koleji, Semt77 Yalova’yı Rahat Geçti

Karşılaşmada Bahçeşehir Koleji’nde 19 sayı, 8 ribaundla Sam Dekker ve 16 sayı, 8 asistle Jamar Smith ön plana çıkan isimler olurken Yalovaspor’da ise 20 sayı, 4 ribaundla mücadele eden Doğan Şenli ön plana çıkan isim oldu.

İlk çeyrekte Jamar Smith’in etkili oyunuyla Bahçeşehir Koleji maça hızlı başlarken, çeyreğin ortalarına doğru Yalova’nın oyundaki etkisini arttırmasıyla maç dengelendi. Çeyrek sonu karşılıklı sayılarla geçilirken 1. çeyrek 21-18 Bahçeşehir Koleji üstünlüğüyle noktalanmış oldu.

2. çeyreğe Yalova Basket Doğan Şenli’nin sayılarıyla başlarken Bahçeşehir koleji farklı oyunculardan skor katkısı alıp maçta oyun üstünlüğünü ele aldı. Yalova Basket’in top kayıplarıyla birlikte 2. çeyrekte tempoyu da kontrol etmeye başlayan Bahçeşehir Koleji, geçiş hücumlarından farklı oyuncularıyla bulduğu skor katkısıyla çeyrek sonuna doğru farkı arttırmaya başladı. Bu bölümde skor bulmakta zorlanmayan Bahçeşehir Koleji, Oğuz Savaş’ın da etkili oyunuyla devre arasına 49-38’lik üstünlükle girdi.

2. yarıda Oğuz Savaş ve Jamar Smith’in etkili performanslarının yanına Sam Dekker’ı da ekleyen Bahçeşehir Koleji, bu devrede farkı daha da arttırarak skor avantajını iyice eline almış oldu. Doğan Şenli’nin etkili hücum performansına rağmen Yalova Basket maçta farkın açılmasına engel olamadı ve 3. çeyrek sonunda skor Bahçeşehir Koleji lehine 86-58’lik skorla sonuçlandı.

Maçın son çeyreğinde ise Bahçeşehir Koleji farkın da verdiği rahatlıkla önemli oyuncularını dinlendirerek oyunu kontrol altında tuttu. Son çeyrek iki tarafın da karşılıklı bulduğu sayılarla geçilirken Bahçeşehir Koleji maçı 102-79 kazanarak rahat bir galibiyet almış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.