Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Şampiyonu Güreşçiden Vali Kaya'ya Ziyaret

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 68 kiloda altın madalya kazanan milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Avrupa Şampiyonu Güreşçiden Vali Kaya'ya Ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya kaya geçtiğimiz günlerde Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Şampiyonasından altın madalya ile dönen Yalovalı kadın güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’nu makamında ağırladı. Yalovalı bir kadın güreşçinin elde ettiği başarılarla ülkesini ve ilini gururlandırmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Kaya Çavuşoğlu ile Olimpiyatlar ve süren hazırlık çalışmaları hakkında da sohbet etti. Kendisinden Olimpiyatlarda da altın madalya beklediklerini belirten Vali Kaya sporcuya gereken tüm desteğin sağlanacağını dile getirdi.

Buse Tosun Çavuşoğlu ise hedefinin düzenlenecek olimpiyatlarda da 1 olmak ve ülkeye bir şampiyonluk daha getirmek olduğunu dile getirdi. Çalışmalarını hızla sürdürdüğünün altını çizen Çavuşoğlu şampiyon olacağına inandığını da ifade etti.

Çavuşoğlu'na ziyaretinde eşi ve antrenörü Serkan Çavuşoğlu, antrenörü Murat Gençtürk ile Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.