Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amatör Ligler Ağustos Sonunda Başlıyor

Yalova’da amatör küme maçları 25 Ağustos tarihlerinde yapılacak A Genç ve yıldız takım müsabakalarıyla başlayacak. Merakla beklenen 1. Amatör Küme ise 20 Ekim’de start alacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2007 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçtiğimiz gün toplanan İl Tertip Komitesi, Yalova’da oynanacak amatör liglerin başlama tarihlerini belirledi. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında yapılan fikstür ve kura çekimine kulüp temsilcileri de katıldı. Yapılan toplantıda 21 takımın bulunduğu 1. Amatör Küme iki ayrı gruba ayrıldı. 10 takımın yer aldığı A Grubu’nda maçlar 3 Kasım tarihinde; 11 takımın yer aldığı B grubu’nda ise karşılaşmalar 20 Ekim tarihinde başlayacak. Daha önce Süper Amatör Lig adıyla oynanan grup maçlarında bu sene ilk sırayı alan takımlar direkt olarak Türkiye 3. Ligi’ne terfi maçları oynamaya hak kazanacak. Grup maçları çift devreli lig usulü oynanacak.

Yalova’da amatör lig müsabakaları ise 25 Ağustos tarihinde yıldızlar kategorisinde başlayacak. 14 takımın yer aldığı ligde iki grupta mücadele verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.