Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adım Adım Zirveye

Yalovaspor hafta sonu kendi sahasında oynadığı Tepecik Belediyespor maçını Yaşar (2) Mustafa Ramazan'ın golleriyle 3-1 kazanarak uzun bir aradan sonra ligde ikinciliğe oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalovaspor dün ligin iddialı takımları arasında gösterilen Tepecik Belediyespor maçını zor hava ve saha koşullarına rağmen kazanmasını bildi ve puanını 7'e çıkardı. Her iki takım oyuncularının istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları görünürken çok zorlu saha koşulları ve aynı zamanda 90 dakika boyunca sağanak bir şekilde yağan yağmura rağmen her iki takım oyuncularının istekli olması görülmeye değerdi.

Toplam 4 golün atıldığı müsabakanın yeşil kırmızılı ekibimiz ilk yarının başlarında rakibine oranla tutuk bir futbol sergilediği gözlenirken, ilk 20 dakikadan sonra istediği oyunu sahaya yavaş yavaş yansıttı. ilk golü 39 dakikada Yaşar'la bulan Yalovaspor, 2. golü ise 41 dakika'da sahanın en çalışkanları arasında yer alan Mustafa Ramazan'ın golüyle 2-0 galip kapadı.

2.yarıya da istekli başlayan ve ataklarını sıklaştıran Yalovaspor 59. dakikada Yaşar'la durumu 3-0'a getirdi. Bu dakikalardan sonra rakip Tepecik Belediyespor ceza sahamız içinde daha etkili ataklar geliştirerek 61. dakika'da Evren'le golü buldu. Bu dakikalardan sonra her iki takım oyuncularının saha ve hava koşullarından etkilendikleri ve yoruldukları gözlenirken, Tepecik Belediyespor durup 3-1'ken birde penaltı kaçırdı.

Yalovaspor kazandığı 3 puanla puanını 7'e çıkardı ve Lüleburgaz'ın ardından 2. sırada yer aldı. Yalovaspor şimdiye kadar toplam 8 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Yalovaspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, 3. golden sonra skor 5 – 6 da olabilirdi. Takımımız gün geçtikçe daha iyi oluyor, tam kapasite ile oynamamız için 1.5 haftamız var. Sakat oyuncularımızdan hızla iyileşmesi ile ne kadar iddialı bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz. Futbolcularımı bu zor hava şartlarında galip geldikleri için kutluyorum” dedi.



Maçtan İzlenimler

- Yalovaspor'da günün en başarılı ismi muhakkak ki Yaşar oldu ve takımının galibiyetinde önemli pay sahipleri arasında yerini alarak gol krallığında bende varım dedi.

- Kalecimiz Olcay skor 3-1'ken rakip takımın kullandığı penaltıyı kurtararak maçın gidişatını değiştiren isim oldu.

- Geçen hafta takımın iyileri arasında gösterilen ve bu oyununu golle süsleyen Cemal, Tepecik maçında vasat bir oyun sergilediği gözlendi.

- Kötü hava koşullarına rağmen Yalovaspor'u desteklemeye gelen yaklaşık 1000 kişi tribünlerde yeşil-kırmızılı takımımızı desteklediler.

- Yalovaspor maçını kapalı tribünde izlemeye gelen taraftarlar, kapalı tribünden yağmur suyunun aktığı yetkililerin bu konuya bir çare bulmasını istediler.

- Maçta en fazla dikkat çeken görüntü ise, Yalovaspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu ile 4. Hakem arasında geçen diyaloglar oldu.

- Yalovaspor aldığı bu galibiyetle tam 4 yıl sonra ilk defa olarak puan sıralamasında 2. olarak üst sıralarda yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.