Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Puan Son Dakikada

Yalovaspor sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Anadolu Üsküdar ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda iyi bir oyun sergileyemeyen ekibimiz beraberlik golünü, ikinci yarının uzatma dakikalarında Yaşar'ın ayağında buldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yaklaşık 2000 kişinin izlediği müsabakada göze hoş gelmeyen bir oyun sergileyen ve ilk yarıda, iyi top yapamayan ekibimizin,ikinci yarıda biraz daha istekli oluşu dikkat çekti. İlk yarıda geliştirdiği ataklarla kalemizde etkili olan misafir takım Anadolu Üsküdar’ın bir topu direkten dışarı çıktı. İlk yarıda kendi sahasında adeta hapis olan Yalovaspor, müsabakanın 15. dakikasından sonra biraz istekli görünse bile bu sonuca yansımadı ve ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda biraz toparlandığı gözlenen ve daha istekli olan Yalovaspor rakip kalede etkili olmaya başladı.67 dakikada rakibin geliştirdiği bir atakta defansımız çaresiz kaldı ve ikinci yarıda oyuna giren Anadolu Üsküdarlı futbolcu Tahir skoru 1-0'a getirdi. Golden sonra atak oynamaya devam eden Yeşil-Kırmızılı ekibimiz uzatma dakikalarında Yaşar'la eşitliği sağladı. Geri kalan zamanda her iki takımın atakları sonuçsuz kalınca maç 1-1 berabere bitti.

Orta hakemin kötü bir yönetim gösterdiği müsabakada takdir haklarını misafir takımdan kullanması, tribünlerde olan Yalovaspor'lu taraftarlardan tepki aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.