Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YRP Genel Başkan Yardımcısı Gül, Yalova Teşkilatıyla Buluştu

Yeniden Refah Partisi (YRP)Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, teşkilat çalışmaları kapsamında Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gül, parti üyelerine hitap ederek, partinin hedefleri, stratejik planlar ve ülke gündemi hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
YRP Genel Başkan Yardımcısı Gül, Yalova Teşkilatıyla Buluştu

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül seçim çalışmaları kapsamında Yalova’ya geldi. YRP Yalova İl Teşkilatında bir toplantı düzenleyen Gül’ü, Yalova İl Sorumlusu Tevfik Yazıcılar, yeni il başkanı Abdullah Zeki Ercan, gençlik kolları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları karşıladı. Marmara Teşkilat Bölge Sorumlusu Erhan Erdoğan da Gül’e eşlik etti.

Gül, burada teşkilat mensuplarına hitap etti. Gül YRP eski il başkanı Mustafa Berber’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu görevler bize emanettir. Bu güne kadar burada hizmette bulunmuş, taş üstüne taş koymuş her bir başkanımıza, bir önceki il başkanımıza, kuruluşundan bu güne emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, konuşmasında Yeniden Refah Partisi’nin prensiplerine olan bağlılığını vurgulayarak, “Bizim partimiz bir dava partisidir. Bizim partimiz bir hizmet partisidir. Bizim partimiz bir ahlak partisidir. Bizim partimiz bir adalet partisidir. Bizim partimiz bir millet partisidir.” ifadelerini kullandı.

Gül, yerel teşkilatlara destek sağlamak ve üye katılımını artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdikleri buluşmalara devam edeceklerini belirtti. Gül, “Yalova’da Yeniden Refah rüzgârı esecek. Yalova’da Yeniden Refah bayrağı dalgalanacak. Yalova’da Yeniden Refah sesi yükselecek.” diye konuştu.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül’ün konuşmasının ardından parti üyeleriyle sohbet eden Gül, sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi. Gül, ziyaretinin sonunda Yalova İl Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.