Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeniden Refah Partisi’nden 4 Aday Daha

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri’ne 73 gün kala belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yeniden Refah Partisi’nden 4 Aday Daha

Parti, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla düzenlediği aday tanıtım programıyla 56 belediye başkan adayını daha duyurdu. Bu kapsamda, Yalova’da 2 ilçe ve 2 beldede Yeniden Refah Partisi’nin adayları belli oldu.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri’ne hazırlanıyor. Parti, ittifak kararı merakla beklenirken, belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Parti, Genel Merkezde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla yapılan ve partinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan aday tanıtım programıyla 56 belediye başkan adayını daha açıkladı. Bu çerçevede, Yalova’da Armutlu İlçe Belediye Başkan adayı Beytullah Şengöz, Çiftlikköy İlçe Belediye Başkan adayı Erkan Pelitoğlu, Kaytazdere Belde Belediye Başkan adayı Ömer Ziya Geçit ve Tavşanlı Belde Belediye Başkan adayı Hüseyin Açıkel oldu. Parti, diğer il ve ilçelerdeki adaylarını da önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.