Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yalova İçin Güç Sende”

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ilk kez oy kullanacak genç seçmene seslenerek, “Yalova için güç sende” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Yalova İçin Güç Sende”

31 Mart Yerel seçimlerine 5 gün kala CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ilk kez oy kullanacak genç seçmene seslendi. “Yalova sizin hayalleriniz ve kararlarınızla şekillenecek. Bu nedenle, oy kullanma hakkınızı en iyi şekilde kullanarak hem kentiniz hem de geleceğiniz için fark yaratın” çağrısında bulunan Becan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin liyakatli ve vizyoner kadrolarıyla göre hazır olduğunu söyledi. Sürdürülebilir bir Yalova için tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını vurgulayan Becan, 1 Nisan’dan itibaren genci yaşlısı, kadını erkeği, emeklisi ve çalışanı olmak üzere kentin paydaşlarıyla el ele vererek, yeni bir kentlilik bilinci inşa edeceklerini açıkladı.

Hedef güçlü Yalova

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova’daki tüm seçim bölgelerinde kazanmak üzere iddialı biçimde yola çıktığını ifade eden CHP’li Becan, “Marmara’nın incisi Yalova’nın çehresini değiştirecek projelerimiz hazır. Doğayla, kentle, insanla uyumlu, yaşam alanlarının genişlediği ve çeşitlendiği, tertemiz ve bakımlı sokaklarında huzurlu, mutlu insanların dolaştığı, doğal afetlere dayanıklı, güçlü ve güzel Yalova’yı kuracağız” ifadesini kullandı.

“Yalova’yı siz değiştireceksiniz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, Yalova’da ilk kez oy kullanacak genç seçmene seslenerek, “Oy kullanmak sadece sandığa gitmek demek değildir. Vereceğiniz kararla Yalovamızı değiştirecek, geliştirecek ve ileriye taşıyacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sizin cesaretinize, ideallerinize ve vizyonunuza güveniyoruz. Yalova için güç sizde Beklentimiz sandığa gelerek, değişim için en güçlü adımı atmanızdır” dedi.

31 Mart seçimlerinin ilk kez oy kullanacak gençler için bir dönüm noktası olduğuna işaret eden CHP’li Becan sözlerine, “Sevgili gençler, 18 yaşına geldiniz ve artık demokrasinin temel taşlarından biri olan oy kullanma hakkına sahipsiniz. Hayatınızın belki de en önemli ilk kararlarından birine imza atacaksınız. Gelecekte nasıl bir Yalova’da yaşamak istiyorsanız, bu doğrultuda hareket edeceğinize inanıyoruz” diyerek devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.