Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk Erzurumlularla Bir Araya Geldi

Yalova Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tutuk Erzurumlularla Bir Araya Geldi

Yalova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk ilde yaşayan Erzurumluları tek çatı altında toplayan Yalova Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Tutuk ilimizde Erzurum’dan gelen ancak Yalova’yı 2. Memleketleri kabul ederek bu il için çalışan, üreten ve bu ilin ekonomisine, kültürüne ve sosyal yaşamına katkı sunan çok sayıda vatandaş olduğunu ifade etti.

Erzurumluları tek çatı altında toplayan derneğinde bu anlamda çok önemli bir hizmet ürettiğini dile getiren Tutuk, son olarak düzenlenen Erzurum Yemekleri Gastronomi Gününü de ilimizde büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çekti.

Erzurumlu vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tutuk, Yalova Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Demir’den de dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.