Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener Yalova’da Terörü Değerlendirdi

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener partisinin il binasının açılışı için geldiği Yalova’da, “Güvenliğin bu kadar büyük bir dert ve sorun olduğu bir dönemi Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğundan beri hiç yaşamamıştır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener Partisinin il binasının açılışını yapmak için geldiği Yalova’da Hakkari’de meydana gelen olayda 8 askerin şehit oluşunu ve terör olaylarında yaşanan artışı değerlendirdi. Bir alışveriş merkezinin restoranında basın mensupları ile bir araya gelen TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener terörün 15-20 yılın zirvesine ulaştığını söyledi. Güvenliğin ülkenin en büyük sorunu haline dönüştüğüne de vurgu yapan Şener, “Türkiye’de diğer konularla birlikte gittikçe derinleşen bir güvenlik sorunu vardır. Hırsızlık, yankesicilik, suç işleme oranları korkunç şekilde artmaktadır. İcra daireleri dosyaların peşinden yetişememektedir. 75 bin yatak bulunan hapishanelerde yatak sayısından fazla mahkum vardır. 100 binlerce insan ise şuç işlediği için devlet tarafından aranmaktadır. Bunları yakaladıklarında ise koyacak hapishane yoktur. Güvenliğin bu kadar büyük bir dert ve sorun olduğu bir dönemi Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğundan beri hiç yaşamamıştır. Mevcut hükümetin görevde bulunduğu bu dönem güvenlik bunalımının en derin yaşandığı dönemdir. Bu arada adi suçlar dışında terör olayları da artmıştır. Her gün şehit haberleri alıyoruz. 2 ayda verilen 40 şehit görmemezlikten gelinecek bir hadise değildir. Siyasi iktidar terör olaylarının neden arttığının hesabını vermek zorundadır. Bu ülkede yaşayan insanlar sabırla bekliyor ve bu ülkede terör olmasın istiyor. Şehit haberleri gelmesin istiyor. Sayın Başbakan bitmiş olan terör senin Başbakanlığın döneminde neden arttı. Terör son 15-20 yılın zirve noktasına ulaşmıştır” dedi.

Şener basın toplantısının ardından partisine ait seçim otobüsü ile önce Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi daha sonra Yalova il merkezini turlayarak halkı ve esnafları selamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.