Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Topçular Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve il yöneticilerinden Sami Bahçekapılı’nın da bulunduğu Marmara Bölgesi İl Başkanları 253 bin şehidin verildiği Gelibolu Tarihi Milli Parkı'ndaki Şehitler Abidesi'ni ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Çanakkale, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Edirne ve Bursa illerinin il başkanlarının katıldığı toplantıdan önce katılımcılar, 253 bin şehidin verildiği Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı ziyaret ederek şehitlere dua etti.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu ise, "Hem teslimiyetçi siyasi taşeronlara, hem de dağda eşkıyalık yaparak bu millete meydan okuyanlara biz de buradan meydan okuyoruz. Bu vatan toprağının, vatan oluşunun bir bedeli vardır; bu bedeli ödeyerek bu vatan bu hale gelmiştir. Bugün başka hesaplar yaparak bölüşme, böldürme, ayrıştırma ve daha ötesi bir federatif bir yapı gayreti içinde olan silahlı taşeron örgüt ile siyasi taşeron örgüt 36 etnik unsurdan söz ederken, buradan dabu aziz vatanın yiğit evlatlarının bulunduğu yerden onlara bunun da o kadar kolay olmadığını söylüyoruz. Biz de buradaki şehitlerin kararlılığı ile gerekiyorsa bu vatanın birliği, beraberliği, bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna bizde canımızı vermeye hazırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.