Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temel Coşkun’un Programı Yoğun

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, T.B.M.M. Çevre ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Temel Coşkun’un Programı Yoğun

T.B.M.M. komisyon toplantılarında Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve spor Komisyonu Başkanı Nabi Avcı ve Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ile yakın temasta çalışan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüşme ve çalışmalarına devam ediyor.

Komisyon gündemlerine, çalışmalarına ve programlarına önemle ve özveriyle katkıda bulunan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ankara dışındaki toplantılarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde T.B.M.M.’de üst üste 3 kez toplanan Çevre Komisyonu toplantılarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Ulusal Öğretmen Stratejisi Çalıştayına’ katılmak üzere Antalya’ya gitti. Cuma günü başlayıp Pazar gününe kadar devam edecek programı çerçevesinde çalışma takvimini yoğun bir şekilde sürdüren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, diğer yandan da AK Parti Kocaeli il koordinatörlüğü sorumluluğunda AK Parti Genel Merkezinde de teşkilat çalışmalarını sürdürüyor.

Komisyon çalışmaları ve teşkilat çalışmaları beraberinde T.B.M.M.’nin Dostluk Grupları çalışmalarına ve Genel Kurul çalışmalarına aralıksız devam eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ‘ülkemize, Yalova’mıza hizmet bir ibadettir. Ben de görevlerimi ve sorumluluklarımı bu bilinçte ve sorumlulukta gerçekleştirmeye çalışıyorum. Desteğini ve katkısını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Emanetleri emin eldedir, halkımızın vekâleti benim için kutsaldır. Hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.