Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyaset Akademisi Yalova’da Yapılacak

AK Parti Yalova İl Başkanı Şinasi Bayrak, AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Eğitim Programının 3 Kasım–20 Aralık tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını bildirdi. Kayıtlar, 15 Ekim’de son bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bayrak, yazılı olarak yaptığı açıklamada, “Siyasi kimliğe sahip olan vatandaşları geleceğinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak düşünüp onlara hem siyasal hem de kültürel olarak donanım kazandırmak ve bu sayede siyasi hassasiyetleri olan vatandaşlar yetiştirmek adına Yalova ‘da da Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Eğitim Programı yapılacak” dedi.

Programın 3 Kasım–20 Aralık tarihleri arasında uygulanacağını, kayıtların ise 15 Ekim’de son bulacağını sözlerine ekleyen Şinasi Bayrak, eğitim programına katılmak isteyenlerin AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan alacakları müracaat formlarını doldurarak ve diğer gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle kayıtlarını yaptırabileceklerini kaydetti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Şinasi Bayrak, son olarak şöyle dedi; “AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Eğitim Programına katılmak için öncelikle parti üyesi olma zorunluluğu aranmıyor. Bunun bir eğitim programı olması nedeni ile partili partisiz herkes bu programa katılabilir. Katılımcılar program sonunda akademisyenler tarafından imtihana tabii tutularak başarılı olanlara sertifika verilecek.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.