Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör’den Tigem İçin Destek Talebi

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Temel Coşkun’u makamında ziyaret eden Yalova Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Niyazi Eruslu TİGEM arazisinin üniversiteye kazandırılması için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Üniversitesi Rektörü Eruslu, “Yalova Üniversitesi 3ncü nesil bir üniversite. İnovasyon yapan ve halkla iç içe bir üniversite. Biz o nedenle Üniversitemize yakışır bir yer istiyoruz. Yalova Üniversitesi için en uygun yer de TİGEM arazisidir. Bu noktada AKP İl Başkanı Temel Coşkun’dan destek bekliyoruz. AKP Yalova Milletvekili İlhan Evcin bu konuda bizi yalnız bırakmıyor. CHP Grup Başkan Vekili olan Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce’de Plan Bütçe Komisyonunda bu araziyle ilgili bize destek sağlıyor. Bursa’daki programı esnasında Başbakanımızla da görüşme imkanı bulduk ve talebimizi ona da ilettik. O da konuyla ilgileneceğini dile getirdi” dedi.

AKP İl Başkanı Temel Coşkun ise, “Yalova Üniversitesi Yalova için büyük bir kazanım. Rektörümüzde İstanbul’dan beri tanıdığım bir kişi. Onun Yalova için neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. TİGEM arazisinin Üniversiteye kazandırılabilmesi için bize düşen ne görev varsa yapacağız. Ancak üzülerek bir konuyu dile getirmem lazımki Yalova’nın ileri gelenleri üniversite için gereken desteği vermiyor” dedi.

Ardından Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu AKP İl Başkanı Temel Coşkun’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.