Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamukoğlu Yalova İl Teşkilatının Açılışını Yaptı

Emekli Tümgeneral ve Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Yalova İl Teşkilatının açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Burada konuşan Pamukoğlu hükümetin PKK ile mücadele yönündeki hükümet politikasını nasıl bulduğunun sorulması üzerine, “Herşey siyasi irade ile başlar siyasi irade yoksa terörle mücadelede olmaz. Hükümet terörle mücadele konusunda ne yapmışki. Ben ortada bişey görmüyorum. Herkes konuşuyor” dedi.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Yalova İl Teşkilatının açılışı için Yalova’ya geldi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda vatandaşlara hitap eden Pamukoğlu, terörle mücadele konusunda parti politikasını anlattı. Dicle’nin doğusu’ndaki dağlardan eşkiyanın temizleneceğini söyleyen Pamukoğlu, “Terör Örgütü başları nerede olunursa olunsun alınacak, PKK’ya finansal destek veren ülkelerle bu konu konuşulacak ve idam cezası geri getirilecek” dedi.

Burada vatandaşların parti politikası hakkındaki sorularına da cevap veren Pamukoğlu, daha sonra partisinin il başkanlığının açılışını yaptı. İl Başkanlığı binasının açılış kurdelasını kestikten sonra HEPAR Yalova İl Teşkilatı Başkanı Muhlis Balaban’a parti rozetini takan Pamukoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’un açıklamaları hakkında konuşmak istemeyen Pamukoğlu bir gazetecinin hükümetin PKK terör örgütü ile mücadele yönündeki politikasını nasıl bulduğunu sorması üzerine ise, “Herşey siyasi irade ile başlar siyasi irade yoksa terörle mücadelede olmaz. Hükümet terörle mücadele konusunda ne yapmışki. Ben ortada bişey görmüyorum. Herkes konuşuyor” dedi.

Pamukoğlu ardından partisinin Kocaeli ili Gebze İlçesi binasının açılışını yapmak üzere Yalova’dan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.