Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özsümer; “Kantarın Topuzunu Kaçırmayalım”

Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, son günlerde oluşan siyasi tartışmalarda bazılarının huzurunun kaçtığını ve hoş olmayan beyanatlar verildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Ahmet Özsümer konu ile ilgili açıklamasında, “Son günlerde oluşmaya başlayan siyasi manzara bazılarının, huzurunu kaçırmış olacak ki, yerel seçimlere yaklaşık 6 ay gibi bir süre varken verilen, hiç de hoş olmayan, bazı beyanatlar, teşkilatımızı ve bizleri son derece üzmüştür.

Başkalarına seçim kazandırmak uğruna yapılan açıklamalar ve çıkışlar, gerçekleri yansıtmadığı gibi Demokrat Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından da kabul edilemeyecek seviyededir.



Demokrat Parti İl Teşkilatını eleştirenlerin önce aynaya bakmalarını tavsiye ederim.

Mevcut milletvekili iken, parti teşkilatından, belediye başkan adaylığı için 2. bir isim çıkaramayıp, oraya da kendileri aday olmaya kalkıyorlar, sonrada bizim teşkilatımızı eleştiriyorlar. Herhalde kendisinden başka, hiç kimseyi adaylıklar için layık görmeyen sayın vekil,14 seçim bölgesi için, kendisinden 14 tane daha, klonlatmayı planlıyor olmalı.



Yaptıklarıyla, söyledikleri arasında tutarsızlık var.

Tek rakiplerinin, iktidar partisi olduğunu, bizleri ciddiye almadıklarını, iddia edenler, verdikleri beyanatlarda sürekli olarak bizleri ve adaylarımızı eleştirerek, asılsız ve hoş olmayan söylemlerde bulunurken, iktidar partisi yerel yönetimine de methiyeler düzüyorlar.



Milletvekili kimliği yan cep de seçime girmek fedakarlık değildir.

Ben yerel seçimlerde aday olarak, şunlardan, bunlardan vazgeçiyorum demek için, milletvekilliğinden, seçimi kaybettiğin takdirde de geri dönmemek üzere istifa etmek gerekir. Yoksa yerel seçime gireyim, nasıl olsa kazanamazsam da milletvekilliğim garanti demek, fedakarlık değildir.



Bu iddia da bize ait değil, ama mevcut yerel yönetimle anlaştıkları kamuoyunda konuşuluyor.

Hatta yerel bir yayın organı, bu anlaşma iddialarını şöyle yorumluyor.
"Özellikle CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Internet sitelerine ve gazete manşetlerine taşınan tartışmada, Yakup Koçal’ı sert bir şekilde eleştirirken, Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu’nu başarılı bulması, Yalova’da iyi şeyler yapması, kendisinin belediye başkanı olması halinde daha da iyi çalışmalar yapacağını söylemesi yukarıda savunduğum tezimi de doğrular bir şekildedir. Bunun Türkçesi şudur: “ BEN BELEDİYE BAŞKANI OLAMIYORSAM, YAKUP KOÇAL BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞINA; BİNİCİOĞLU BELEDİYE BAŞKANI OLSUN”

Bu anlayışta olmalarını da yadırgamıyoruz, ancak, eleştirilerin biraz daha seviyeli olması gerekiyor.
Çünkü, kavgalar sorunları çözmüyor, toplumda bu anlayıştan hoşlanmıyor.
Artık zaman değişiyor. Zaman ilkeli siyaset zamanı, zaman kavga etme değil, çözüm üretme zamanı, zaman, okuyan, sorgulayan, takip eden, sahip çıkan, yeni nesillerin zamanı.
Bizler partimizin, gönlümüzün kapılarını açtık, tüm siyasi partilere mensup vatandaşlarımızla birlikte, Yalova’yı yönetmeye talibiz diyoruz.
Gelin hep beraber Yalova’yı yönetelim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.