Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özsümer’den Birlik Çağrısı

Demokrat Parti (DP) Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer birlik çağrısı yaparak herkesin ortak paydasının ve menfaatinin Yalova olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bir açıklama yaparak il kongresi sonrasında 2 ilçe başkanının istifasını değerlendiren Ahmet Özsümer bu istifaların altında kişisel menfaatlerin yattığını söyledi. Seçimlere de az zaman kaldığına vurgu yapan Özsümer birlik çağrısı yaparak ortak paydanın Yalova olduğuna vurgu yaptı.

Zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu dile getiren Özsümer, “4 aylık sürede Merkez İlçe dahil olmak üzere 6 ilçe kongresi ve ardından il kongremizi gerçekleştirdik.

Bu süre içerisinde mahallelerden başlayarak ilçe delegelerinin oluşturulmasından, büyük kongre delegelerinin seçilmesine kadar tamamında partililerimizin önüne seçim sandığını getirdik. İstişare toplantıları yaparak tüm partilileri davet ettik. Tekrar tekrar partili büyüklerimizi ziyaret ettik. Fikirlerinden yararlanmaya çalıştık. Bunları tüm iyi niyetimizle 120 günde gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı anlayışla, hiç kimseye sırtımızı dönmeden partimizin başarısı için ortaya atılan her fikri ve eleştiriyi dikkate alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ancak kişisel beklentiler içinde bu partinin ismini kullanarak kendilerini siyaset öğretmeni olarak ilan edip, farklı siyasi iradelere hizmet edenlere istifa tehdidi ile bir yerlere gelmeye çalışanlara da asla izin vermeyeceğiz. Bu konuyla alakalı ilgili birimlerinin en kısa zamanda gereğini yerine getireceğine inanıyorum.

Bunlarla vakit kaybetme lüksümüz yok yerel seçimlere 180 gün kaldı. Bu süreyi en verimli şekilde değerlendirip, yaşanabilir Yalova’yı inşa etmek için bir araya gelmeliyiz.

Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Bizler aynı hedef ve idealler doğrultusunda değişik görüşlere mensup olanların ortak noktada birleşebileceğini, müşterek menfaatlerimiz için aynı görüş ve stratejiyi takip etmemiz gerektiğini iddia ediyoruz. Bu kimsenin kendi görüşünü terk edip başkasının görüşünü kabul etmesi demek değildir. Bu bir grubun kendisini yok edip başka bir gruba ilhak olması da değildir. Bu bir ideolojinin kendi inancından vazgeçip başka bir inanç ve ideolojiyi kabul etmesi hiç değildir. Ortak menfaatlerimiz yaşanabilir Yalova’dır. Bu hedefe ulaşabilmek için her türlü kırgınlık ve dargınlıkları, siyasi rekabetleri bir kenara bırakıp birlik olma zamanıdır.

Aksi takdirde nasıl bundan 25-30 yıl öncesi sahip olduğumuz masmavi denizi arıyorsak. Çok kısa süre sonra bu günkü Yalova’yı da arar duruma geliriz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.