Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert Yılmaz Güven Tazeledi

MHP Çınarcık Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Mert Yılmaz, tek liste ile girdiği seçimde delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Yılmaz, yerel seçimler için çalışacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2023 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mert Yılmaz Güven Tazeledi

MHP Çınarcık Olağan Kongresi, Hüdaverdi Aydın İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye mevcut Başkanı Mert Yılmaz başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Kongrede delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Mert Yılmaz yaptığı konuşma ile kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti.
Yerel seçimin yaklaştığını ifade eden Mert Yılmaz, oluşan yeni yönetimle birlikte ilçede seçimin kazanılması için olanca güçleri ile çalışacaklarını ifade etti. Yılmaz, “MHP Çınarcık olarak hedefimiz, ilçemize ve ülkemize hizmet etmektir. Bizim için önemli olan milliyetçi hareketin bayrağını yükseltmektir. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kongreye MHP Yalova İl Yöneticileri, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Sendika başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kongre sonrasında MHP Çınarcık İlçe Teşkilatı yeni yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.