Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Adayları Belirlendi

Memleket Partisinin Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı eski il başkanı Ertan Şener olurken, 2. sıra  Milletvekili adayı Fatih Elönü, 3. sıra adayı ise Barış Emre Eş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Memleket Partisi Adayları Belirlendi

Memleket Partisi Yalova Milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Özcan Özel ise Bursa 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Memleket Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kuruluna ( YSK) sundu.

Memleket Partisinin Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı eski il başkanı Ertan Şener olurken, 2. sıra  Milletvekili adayı Fatih Elönü, 3. sıra adayı ise Barış Emre Eş oldu. Memleket Partisi Yalova Milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Özcan Özel ise Bursa 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Ertan Şener

1971 yılında Yalova'da dünyaya gelen Ertan Şener, İTÜ Düzce Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümünü bitirdi. İş insanı ve yönetici. Yalova'da 4 dönem Merkez İlçe Başkanlığı, 2 dönem İl Başkanlığı yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Yalova Belediye Başkan adayı oldu. Bir dönem Yalova Belediye Meclis ve iki dönem İl Genel Meclis üyeliği yaptı. 2018 seçimlerinden Yalova’dan Milletvekili adayı oldu. Memleket Partisi Kurucu İl Başkanlığı yapan ve Kurultay delegesi olan Şener, evli ve iki çocuk babası.

 Fatih Elönü

1979’da İstanbul doğumlu olan Fatih Elönü, 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünü bitirdi. Memleket Partisi Kurucu İl Yöneticisi olarak yaklaşık 2 sene görev yaptı. Uzun yıllar Yalova’da ticaretle uğraşan,2 çocuk babası olup İyi derece İngilizce bilmektedir.

 Barış Emre Eş

2004 Kocaeli Karamürsel doğumlu olan Barış Emre Eş, ilk ve orta öğretimini Yalova Altınova’da tamamladı. Karamürsel Anadolu Lisesi mezunu olan Eş, Altınova İlçesi Ayazma Köyü’nde yaşamakta ve üniversite sınavlarına hazırlanmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.