Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İlçemiz Hastanesine Bizim Dönemimizde Kavuşacak”

Çiftlikköy halkının taleplerinin başını çeken Çiftlikköy Devlet Hastanesi için daha şimdiden harekete geçtiklerini ifade eden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Dr. Recep Hacı, “Hükümetimizin de desteği ile ilçemize bir devlet hastanesini biz kazandıracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“İlçemiz Hastanesine Bizim Dönemimizde Kavuşacak”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Dr. Recep Hacı nüfusu hızla artan ilçeye bir devlet hastanesi yapılmasının artık kaçınılmaz hal aldığını ifade etti. Bu ihtiyaca belediye başkanlığı döneminde hayata geçirilecek olan Çiftlikköy Devlet Hastanesi ile cevap verileceğine de dikkat çeken Hacı bunun devlet desteği alınmadan yapılamayacağının altını bir kez daha çizdi. Hayali projelerle halkın karşısına çıkmadıklarını bu konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı’ndan da kendilerine tam destek verileceğine inandığını dile getiren Hacı, “Büyüyen ve gelişen Çiftliköy’ümüze kendi kendine yeten Çiftlikköy fikri ile çıktığımız bu yolda güçlü kadrosuyla modern tıbbın gerekliliklerini yerine getiren Çiftlikköy Devlet Hastanemizi kazandıracağız. Böyle büyük bir projenin sadece hükümet desteği ile hayata geçirilebileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Eski bir başhekim ve bir Kardiyoloji uzmanı olarak yeni bir hastanenin yapımı ile ilgili yeterli tecrübeye sahibiz. Eski Yalova Devlet Hastanesinin bulunduğu alana her türlü sağlık ihtiyacını karşılayacak, deprem yönetmeliklerine uygun bir kompleks inşa edeceğiz. Çiftlikköy Devlet Hastanemiz ilçemize çok yakışacak. “ dedi.

“Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yükünü alır”
Kendi belediye başkanlığı döneminde inşa edilecek olan Çiftlikköy Devlet Hastanesi’nin ilçedeki sağlık hizmetleri talebine cevap vereceği gibi hayata geçirilen Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de yükünü büyük oranda alacağını ifade etti. Hacı, “İlin en kalabalık ilçesi olan Çiftlikköy’de yaşayan vatandaşlarımız Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek zorundalar. Yaz aylarıyla birlikte ilçeden çok ciddi bir nüfus mevcut hastaneye yöneliyor. İlçede yapılacak olan Çiftlikköy Devlet Hastanesi ilçe halkının buradan hizmet almasını sağlayacak. Dolayısıyla mevcut hastanenin de yükünü alacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.