Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İktidarı Da Muhalefeti De Birlikte Göndereceğiz"

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce memleketi Yalova'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada konuşan İnce, "Bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
"İktidarı Da Muhalefeti De Birlikte Göndereceğiz"

Esnaf ziyareti gerçekleştirmek, partisinin seçim irtibat odisinin açılışını yapmak ve bayramı baba ocağı Yalova'nın Elmalık köyünde geçirmek için memleketi Yalova'ya gelen Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi coşkulu bir kalabalık karşıladı. Memleket Partisi Yalova Milletvekili adayları ve parti yöneticilerinin de eşlik ettiği İnce ilk olarak Yalova caddelerini yürüyerek gezerek esnafları ve vatandaşları selamladı. Ardından İstanbul Caddesi üzerindeki seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştiren İnce öncesinde vatandaşlara hitap etti. İktidara ve muhalefete yüklenen İnce, "Bu ülkeyi uçurumun kenarından öekip alacağız. Ne Erdoğan'la ne de Erdoğan'ın eskileri ile olur. İkisiyle de olmaz. Üçüncü bir yol lazım bize. Onun için yollardayız. Biz bu işi bitireceğiz hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir yanda tek adam diğer yanda tek aday. Yahu biz tek adamdan bıktık. Neden tek aday sandık orada yarışalım. 'Sonuç kötü olursa faturayı sana keseriz' diyorlar. Demekki siz sonucun kötü olması için uğraşıyorsunuz. 7 parti bir araya gelmişsiniz. 11 büyükşehir var. Trilyonlarca lira hazine yardımı var. Gazeteleriniz, televizyonlarınız var. Bu garibanın 2006 model bir otobüsü bir de telefonu var. Bir otobüs bir telefonla, bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz. Alayını paketleyeceğiz alayını" dedi.

"İzlenme oranlarından oy oranını çıkartırız"
Seçim irtibat ofisinin açılışının ardından bir gazetecinin Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Muharrem İnce'nin oylarının kendisine gideceğine yönelik sözlerini hatırlatması üzerine kısa bir açıklama yapan İnce, "Sinan Oğan'a başarılar diliyorum. Geçtiğimiz günlerde ben Babala TV'ye çıktım. Benden sonra sayın Sinan Oğan da çıktı. Bir hafta sonra yayınlanınca izlenme oranından oy oranını da çıkartırız diye düşünüyorum. Erken konuşmamak lazım. İzlenme oranına bakalım oy oranı da üç aşağı beş yukarı yakın olur" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.