Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Yerel seçimden sonra da Yalova’ya olan hizmetlerin artan oranda devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya Şehir Buluşmaları Programı kapsamında Yalova’ya geldi. Partiye gelişinde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Milletvekili Meliha Akyol tarafından karşılanan Sarıkaya ardından Güçlü’nün makamına geçti. Burada AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü tarafından Sarıkaya’ya çiçek takdim edilerek, parti çalışmaları hakkında bilgi verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öncesinde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Milletvekili Meliha Akyol kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Burada Yalova’nın gelişiminden övgü ile bahseden Sarıkaya, “Şehir Buluşmaları kapsamında Yalova’dayız. AK Parti olarak geçmiş dönemde olduğu gibi yeniden ülkemizin her bir noktasını ziyaret ederek 81 ilimizin tamamında bulunarak teşkilatlarımızla ve o şehirlerimdeki insanlarımızla hemhal olma gayreti içerisindeyiz. AK Parti kurulduğu günden itibaren milletine hizmetkâr olma anlayışını benimsemiş ve siyasetini de buna göre şekillendirmiş olan bir siyasi partidir. Bu anlamda hiçbir zaman vatandaşlarımızla ve milletimizle olan bağımızı zayıflatmadan, her zaman sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi millete hizmetkar olmaya geldik anlayışının tezahürü olarak bugün de Yalova’da bulunuyoruz. Bursa’da ki öğrencilik dönemimde de Yalova’ya sıkça geliyordum. Ama Yalova’yı tekrar tanıyabilmek çok da kolay olmadı. Çünkü Yalova 1995 yılında il olduktan sonra 2008 yılı itibarı ile de Yalova Üniversitesi’nin kurulmasından sonra, AR-GE, üretim ve istihdam oluşturulması anlamında, aynı zamanda da turizm anlamında çok gelişti. Dolayısıyla bu gelişmişliğin önümüzdeki süreçte daha da artacağına olan inancımı da ifade etmek istiyorum.” dedi.

“Halka hizmetkarız”
Yalova’nın AK Parti’nin hizmet belediyeciliğini yakından tanıdığını da ifade eden Sırıkaya, “Bugün Türkiye siyasetine baktığımızda kendi içerisinde kavgaya düşmüş olan değişik kesimleri gözlemleyebilme imkanımız var. Ana muhalefet partisinin Afyon İl Teşkilatı ile ilgili olarak yapmış olduğu bir kongrede herkesin birbiri ile hakaretlere varan kavga zemininde buluştuğuna şahit olduk. Kendi içinde kavgalı olan, ittifak içinde herkesin farklı bir söylem içinde olan bir yapının Türkiye için saplayacağı bir fayda da olamaz. Bugün sadece Türkiye’nin belirli bölgelerini ziyaret edip, kendi kesimleri ile biraraya gelen değil, kendisine oy versin ya da vermesin her bir vatandaşımızı kendisinin baştacı gören ve onlara hizmet anlayışından eksik kalmayarak hizmetini en ücra köşeye kadar götürme gayreti içerisinde olan bir siyasi partinin ve onun genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bu çalışmalarımızı da artan oranda devam ettireceğiz. 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşmiş olan genel seçimlerden sonra Allah nasip ederse bir sonraki yerel seçimlerde de tekrar Cumhur İttifakı olarak Yalova’da ki bu hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Merkez ilçe ile birlikte 6 belediyemizin varlığını da gördüğümüz böyle bir ortamda hamdolsun hizmet belediyeciliğinin varlığını Yalova’da gözlemliyoruz. Bunun devamını sağlayabilmek için çalışmalarımızı da artan oranda devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.