Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Halkın Yüzde 98’i Hizmetlerimizden Memnun”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk halkın yüzde 98’inin belediye hizmetlerinden memnun olduğunu söyledi. Tutuk ortaya koydukları sosyal belediyecilikle 7’den 77’ye herkesin gönlüne girmeyi başardıklarının altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Halkın Yüzde 98’i Hizmetlerimizden Memnun”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, ortaya koydukları hizmet ve anlayışın halktan ciddi bir karşılık gördüğünü dile getirdi. Bu anlamda halkın hizmetlerden de son derece memnun olduğunu ifade eden Tutuk, “Vatandaşlarımız birçok alandan bize ulaşıyor ve bize dertlerini bildirebiliyor. Elbette bu sorunları ortadan kaldırdığımızda ve talepleri yerine getirildiğinde biz geri dönüp memnuniyetlerini de soruyoruz.  Bu anlamda belediyemizin memnuniyet oranı yüzde 98. Bu gerçekten çok önemli ve ciddi bir oran. Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. Bizim amacımız halkımızın mutluluğu ve onlara hizmet. Bizler koltuk derdinde değil, halka hizmet derdinde olan insanlarız.

Biz halkımızın, gencimizin, çocuklarımızın gönlüne girmeyi başardık. Bize gösterilen sevgi yapmacık değil. Yola çıktığımda halkımızın ilgisinden neredeyse yürümekte zorlanıyorum. Bu beni o kadar çok motive ediyor ki inanamazsınız. Ben Yalova halkına hizmet etmekten çok ama çok mutluyum. Yapılan bir hizmet sonrasında halkımızın yüzündeki o mutluluğa şahit olmanın da bir bedeli yok.” dedi.

Muhalefete de yüklendi
Diğer yandan kendisini Yürüyen Köşk’ün iskelesi üzerinden eleştiren muhalefete de yüklenen Tutuk, “Bizim hizmet anlayışımızda asla zimmet, yolsuzluk, ihaleye fesat karıştırma bulamayacak kimse. Bizde halkın içinde olma, halka hizmetkar olma gibi özellikleri bulacak halkımız. Muhalefet de beni ancak Allah’ın afetinde zarar gören Yürüyen Köşk’ün iskelesi ve metre kareye düşen 70 kilonun üzerindeki yağmur üzerinden eleştirebilir. Başka da bizi eleştirebilecekleri bir yer yok zaten.” diye konuştu. .

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.