Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu Çandır İçin Oy İstedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Yalova’yı ziyaret ederek partisinin Yalova Belediye Başkan adayı Kürşat Emre Çandır için oy istedi. Davutoğlu çifti Yalova pazarında da dolaşarak alışveriş yapmayı ihmal etmediler.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Davutoğlu Çandır İçin Oy İstedi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında partisinin belediye başkan adaylarına destek vermek adına Yalova’ya gelen Gelecek partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu coşkulu bir şekilde karşılandı. İlk olarak seçim otobüsü ile şehri turlayan Davutoğlu vatandaşları selamladı. Ardından Yalova Kapalı Pazar Yerine gelen Davutoğlu pazarcı esnafı ile sohbet etti. Pazarcılardan ve alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşlardan büyük bir ilgi gören Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu’nun talebi üzerine pazarda alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Tezgaha geçen Ahmet Davutoğlu eşinin seçtiği sebze ve meyveleri poşetlere koyarak alışverişi tamamladı.

Ardından pazardan çıkan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Esnaflara hayırlı işler dileyen Davutoğlu işlerin durumu hakkında da onlarla sohbet etti. Burada esnaflara hitap eden Davutoğlu, “Kürşat Emre Çandır’ı desteklerseniz ve belediyeyi kazanırsan bir ilde hizmet nasıl üretilir size en güzel örneklerini sunacaktır. Yalova Gelecek Partisi şemsiyesi altına giren Yalova Belediyesi’nin hizmet anlayışının nasıl gelişeceğine şahitlik edecek” dedi.

Ahmet Davutoğlu daha sonra öğlen namazını kılmak üzere Merkez Camisi’ne geçti. Cami çıkışında Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Davutoğlu’nu Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı karşıladı. Burada dernek çalışmaları ve Yalova’da engelli bireylere yönelik yapılan hizmetler hakkında Arslanhan ve Dondurmacı ile istişarede bulunan Davutoğlu, engellilere yönelik yapılan hizmetleri çok önemsediğinin de altını çizdi.

Çiftlikköy ilçesinde de partisinin Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Mehtep Ensarioğlu’na destek isteyen Davutoğlu, partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğine de yine eşi Sare Davutoğlu ile katıldıktan sonra ilden ayrıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.