Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun’dan Yılsonu Mesajı

AKP Yalova İl Başkanı Temel Coşkun 2009-2010 yılı eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Hayırlı olsun ziyaretlerinin kabulü aynı zamanda il-ilçe yönetim kurulu üyelerinin belirlenme sürecinde yoğun gündeme sahip olan AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun; ortaöğrenim ve lise öğrencilerinin, okul aile birliklerinin ve okul yönetimlerinin düzenlediği yılsonu–mezuniyet şenliklerinde, onların coşkularını paylaşmayı ihmal etmedi.

75. yıl Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nin düzenlediği, Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen yılsonu–mezuniyet şenlikleri coşkusunu öğrencilerle ve öğrenci velileriyle birlikte yaşadı. Safran Köyü’nde de Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde düzenlenen yılsonu–mezuniyet şölenine katılan Coşkun, öğrencilere, öğrenci velilerine ve öğretmenlere büyük bir moral kaynağı oldu. Belediye–İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Uygun ile programlara katılan Coşkun şunları söyledi: “Eğitim; Yalova’nın, Türkiye’nin ve hatta geleceğimizin en mühim konusudur. Bir eğitimci olarak ayrıca AK Parti Yalova İl Başkanı olarak eğitim ve öğretimin şehrimiz ve Yalova’da yaşayan ailelerimiz için ne kadar önemli olduğunu daha ötede bir boyutta önemsemekteyim. Hükümetimizin eğitim–öğretim alanında atmış olduğu adımlar, kitap ve bilgi çağına altın harflerle kazınan başarılı icraatlar ve tarihi fırsatlar niteliğindedir. ÖSS ve SBS’de göz ardı edilemeyecek hatta, ÖSS’de Türkiye’nin incisi, birincisi olacak kadar yükselişe geçmiş Yalova’nın başarısının ardında olacağız. Eğitimin geleceğe yapılacak en gerekli bir yatırım olduğuna AK Parti olarak, Hükümet olarak inanıyoruz. Eğitim–öğretim camiasına bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da gereken ilgi ve alakayı göstereceğiz. Bu ilgi ve alakanın en iyisini hak eden Yalova’mızın başarılı öğrencilerine, onları yetiştiren aile ve öğretmenlerine de teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Karne alan öğrencilere de seslenen Coşkun; “Eğitimde bir yıla daha ara vermiş bulunmaktayız. Karne alan öğrencilerimize ve onları yalnız bırakmayan öğretmen ve velilere hayırlı tatiller diliyorum. Karne ve yılsonu her şeyin bitişi değildir, aksine bir sonraki dönem için yeni hatta yepyeni bir başlangıçtır. Bir önceki dönemde varsa hatalarımızı ve noksanlarımızı iyi tespit edip, bir sonraki döneme başaracağımıza inanarak ve kendimize güvenerek başlamalıyız. Bu vesileyle Yalova’mızda ki tüm karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.