Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun’dan Hastalara Ziyaret

AK Parti Yalova milletvekili Temel Coşkun beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yalova Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Coşkun’dan Hastalara Ziyaret

Hastalarla tek tek ilgilenen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, hastane hizmetlerini yerinde inceleyerek personelden ve görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim, dış politika, kalkınma, büyüme, ulaşım ve teknolojide büyük ilerleme kaydeden AK Parti Hükümetlerinin, sağlık alanında da devrim niteliğinde yatırımlara ve ilerlemelere imza attığını ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “ Altınova’da yapımı devam eden, Çınarcık’ta yapımı tamamlanan açılmayı ve hizmet vermeyi bekleyen hastanelerimiz ile ve Yalova merkezinde yapılan dev sağlık kompleksi ile ilimizde de tüm ülkemizde olduğu gibi ciddi sağlık reformlarına ve yeniliklerine imza atan yatırım ve çalışmalar ile Yalova’mızın sağlıkta ciddi ilerlemeler kaydedilmektedir. Bu hizmetlerin hepsi milletimizindir, milletimiz içindir. Hem ülkemizde hem ilimize yakışan bu eserlerin mimarı Başbakanımıza ve değerli AK Kadrolara Yalova halkı adına teşekkürlerimi sunarım.

Bu vesile ile burada ziyaret etmekte olduğumuz Yalova Devlet Hastanesi servislerindeki yatan hastalarımıza hayırlı Ramazanlar dilerken, Allah acil şifalar versin ve yardımcıları olsun diliyorum. Hastalarımıza özenle ve özveri ile hizmet eden sağlık ekibimize de teşekkürlerimi sunar, iyi çalışmalar dilerim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.