Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun'dan 2 Müjde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Yalova Milletvekili Temel Coşkun 2013 yılında Yalova'da 2 gençlik merkezi daha yapılacağı müjdesini verdi. Coşkun, "Gençliğimiz yatırım ve desteklerle gelişmektedir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Coşkun'dan 2 Müjde

AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun 2013 yılının ilk müjdesini verdi. Coşkun ilide 2 gençlik merkezi yapılacağını duyurdu. 2023 hedefleri arasında gençlerin çağın gereklerine göre eğitilmesinin de yer aldığına dikkat çeken Coşkun, "Gençliğimize yani geleceğimize yönelik Hükümet çalışmaları her geçen gün artarak devam etmektedir. Gençliğimiz yatırım ve desteklerle gelişmektedir.

Bugün ülkemiz birçok alanda uluslararası kuruluşlar tarafından örnek olarak gösterilmektedir. Bunun altında yatan nedenlerden bir tanesi şüphesiz sorunlarını tartışacağımız genç bir nüfusa sahip olmamızdır. 2023 yılında belirlenen hedeflere ulaşmamız için gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi fevkalade büyük önem arz etmektedir. Gençlerimizin spor alanları, sosyal alanlar ve mesleki alanlarda sorunlarının tespit edilip, çözüm önerilerinin ortaya koyulması gerekir. 2023 hedeflerinde gençliğe yönelik politikaların geliştirilmesi özel önem atfedildiğini görmekteyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı olarak kurulacak olan Gençlik Merkezlerinin önemini iyice kavramalı ve en modern bir şekilde hizmet verecek bu merkezlerin faaliyetlerine bireysel ve kurumsal destek vermeliyiz.

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmek amacı ile kurulan Gençlik Merkezleri; gençlerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürütecektir. Resim, müzik, edebiyat, tiyatro gibi uygulamalı güzel sanatlar çalışmaları, spor branşlarında başlangıç ve eğitim çalışmaları, doğal ve tarihi çevreyi koruma ve öğrenme çalışmaları, eğitsel, bilimsel ve teknolojik çalışmaları, yarışma, kampanya ve çevre gezileri gibi birçok alanda faaliyet gösterecek olan bu merkezler gençlerimize tüm alanlarda hizmet verecektir. Gençlerin ve ebeveynlerin Gençlik Merkezlerine olan ilgi, alakası ve katılımları uygulanacak projelere değer katacak, yapılacak çalışmalara hız kazandıracaktır.
İlimizde kurulacak olan 2 gençlik merkezinin müjdesini Yalova halkı ile sevinerek paylaşmaktayım. Eğitimde başarıları ile maruf Yalova’mızın, gençlik ve spor alanında da önemli ulusal ve uluslararası başarılara imza atması için Gençlik ve Spor il müdürlüğünün ve gençlerimizin talepleri doğrultusundaki yatırımların takipçisi olacağım. Açılacak olan Gençlik Merkezlerimizin gençliğimiz ve Yalova halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.